Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس گروه بيمه بيکاري و تعهدات کوتاه مدت امور فني بيمه شدگان سازمان تأمين اجتماعي گفت: دوره دريافت مقرري بيمه بيکاري از ٦ تا ٥٠ ماه است. ميزان و مدت دريافت مقرري بيمه بيکاري براساس مدت بيمه پردازي قبل از بيکاري، تعداد افراد تحت تکفل و ميزان حقوق فرد در دوره اشتغال تعيين مي شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمد بايندريان در برنامه افق روشن راديو سلامت اظهار داشت: با توجه به اهميت بيمه بيکاري، اين موضوع در اصل ٢٩ قانون اساسي در کنار حمايت هايي از قبيل بازنشستگي، فوت و ازکار افتادگي به عنوان حق همگاني آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: در اعلاميه جهاني حقوق بشر نيز بر لزوم حمايت از افراد در برابر بيکاري تأکيد شده و در ١٤ مقاوله نامه بين المللي نيز به بيمه بيکاري پرداخته شده است.
بايندريان با بيان اينکه قانون بيمه بيکاري در سال ٦٦ به صورت آزمايشي به اجرا درآمده و در سال ٦٩ به قانون دائمي تبديل شده است، اظهار داشت: افراد تحت پوشش سازمان تأمين اجتماعي مشمول حمايت در برابر بيکاري قرار دارند.
وي ادامه داد: در حال حاضر بيش از ٢١٥ هزار نفر از سازمان تأمين اجتماعي مقرري بيمه بيکاري دريافت مي کنند و ماهيانه بالغ بر ٢٧٠ ميليارد تومان به اين افراد پرداخت مي شود. در سال جاري حدود ٦ درصد به تعداد مقرري بگيران بيمه بيکاري اضافه شده است که اين رشد داراي شرايط طبيعي است.
رئيس گروه بيمه بيکاري و تعهدات کوتاه مدت سازمان تأمين اجتماعي گفت: افراد مشمول دريافت بيمه بيکاري تا مادامي که به کاري اشتغال نداشته باشند و ساير الزامات قانوني از جمله شرکت در دوره هاي آموزش فني و حرفه اي و يا دوره هاي سواد آموزي را رعايت کنند، مي توانند از مقرري مربوطه تا پايان دوره استحقاق برخوردار شوند.
بايندريان اظهار داشت: دوره استحقاق دريافت مقرري بيمه بيکاري از ٦ تا ٥٠ ماه است که بر اساس سابقه بيمه پردازي قبل از بيکاري و همچنين مجرد يا متاهل بودن افراد تعيين مي شود.
وي ادامه داد: داشتن فرزند و يا پدر و مادر تحت تکفل منجر به افزايش مقرري دريافتي در دوره بيکاري مي شود. مبلغ مقرري بيمه بيکاري افراد مجرد ٥٥ درصد حقوق و دستمزد آنان در ٩٠ روز منتهي به بيکاري است و در ازاي هر نفر تحت تکفل که مي تواند همسر، فرزند، پدر يا مادر فرد باشد تا سقف ٤ نفر و به ازاي هر نفر ١٠ درصد به مقرري دريافتي اضافه مي شود. در هر صورت مقرري بيمه بيکاري کمتر از حداقل حقوق قانون کار نخواهد بود.
رئيس گروه بيمه بيکاري و تعهدات کوتاه مدت سازمان تأمين اجتماعي گفت: افرادي که در حال حاضر از سازمان تأمين اجتماعي مقرري بيمه بيکاري دريافت مي کنند بيشتر در حوزه هاي خدمات و صنعت اشتغال داشته اند. افراد شاغل در مشاغل تخصصي سطح اشتغال بالاتري دارند و کمتر از بيمه بيکاري استفاده مي کنند.
بايندريان در تشريح نحوه برقراري مقرري بيمه بيکاري گفت: بيمه شدگان تأمين اجتماعي در صورتي که به صورت غيرارادي بيکار شوند مي توانند تا يک ماه پس از بيکاري به ادارات کار مراجعه کرده و تقاضاي استفاده از مقرري بيمه بيکاري ارائه دهند.
وي افزود: در صورتي که تنها خواسته فرد دريافت مقرري بيمه بيکاري باشد در مدت زماني کمتر از يک ماه و پس از انجام بررسي هاي کارشناسي و در صورت احراز شرايط قانوني به سازمان تأمين اجتماعي معرفي مي شوند.
بايندريان ادامه داد: البته در بسياري مواقع افرادي که به ادارات کار مراجعه مي کنند مطالبات ديگري از قبيل حقوق و مزاياي معوق و يا حق سنوات و بازگشت به کار را نيز مطرح مي کنند و به طور کلي رسيدگي به اينگونه شکايات کارگران در ادارت کار انجام مي شود.
وي تأکيد کرد: پس از معرفي افراد واجد شرايط به سازمان تأمين اجتماعي براي دريافت بيمه بيکاري، اقدامات قانوني در سازمان تأمين اجتماعي انجام شده و مقرري بيمه بيکاري فرد از تاريخ بيکاري قابل پرداخت است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۲۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، محسن زارعی افزود: ۵۰ درصد آزمون سراسری از سابقه تحصیلی در پایه دوازدهم محاسبه می‌شود که شامل تاثیر نمرات دروس عمومی و اختصاصی است که از طریق آزمون‌ نهایی خرداد سال جاری تولید می‌شود.

نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌های متقاضی شرکت در کنکور ۱۴۰۳

او در خصوص نحوه تولید سوابق تحصیلی برای فارغ التحصیلان سال‌های قبل توضیحاتی ارائه و گفت: در خصوص فارغ التحصیلان سال ۱۴۰۲، صرفا امتحانات نهایی خرداد آن ها به عنوان سوابقشان در نظر گرفته می‌شود.

زارعی تاکید کرد: اما در مورد دیگر افرادی که پیش‌تر از سال ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شده‌اند نیز، همه آزمون‌های نهایی آن ها به عنوان سابقه لحاظ خواهد شد. این در حالیست که فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به قبل که سابقه ندارند، چون در هیچ سامانه‌ای این سابقه ثبت و ضبط نشده، اگر داوطلب شرکت در آزمون سراسری سال جاری هستند، حتما باید برای گروه آزمایشی کنکوری که شرکت می کنند، سابقه تحصیلی را تولید کنند.

به گفته رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش، فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به بعد باید حتما کنترل کنند که بنابر گروه آزمایشی که انتخاب می‌کنند، سوابق آن ها کامل است و یا نواقصی دارند و اگر این نواقص وجود داشت نسبت به رفع آن اقدام کنند.

او با اشاره به فارغ‌اتحصیلان پشت کنکوری که باید سوابق تحصیلی خود را ایجاد و آن را تایید کنند توضیحاتی کامل‌تر ارائه و یادآور شد: مشاهده سوابق تحصیلی از نهم اردیبهشت آغاز شده و درگاه ورودی آن از طریق وبگاه سازمان سنجش به آدرس my.sanjesh.org  امکانپذیر و از این طریق وارد سامانه آموزش و پرورش خواهند شد. دیگر افراد هم می توانند از طریق سایت my.medu.ir وارد و سابقه تحصیلی خود را مشاهده کنند. کسانی که سوابقشان متناسب با گروه آزمایشی است که در آن شرکت خواهند کرد، گزینه «تایید» را انتخاب و به محض این انتخاب، کار آن ها تمام می‌شود.

افرادی که به سوابق خود اعتراض دارند چه کنند؟

زارعی با بیان اینکه ممکن است بعضی افراد نسبت به بخشی از سوابق خود و یا کل آن اعتراضی داشته باشند گفت: یعنی ممکن است مغایرتی وجود داشته باشد که در این صورت زمانی که اعلام مغایرت برای هر درس می‌کنند، باید مستندی که دال بر وجود مغایرت باشد را بارگذاری کنند یعنی اگر کارنامه‌ای دارند بارگذاری کنند؛ به محضی که این کار انجام  شود سامانه به صورت خودکار بررسی‌ها را انجام و اصلاح صورت می‌گیرد و این افراد در مراجعه مجدد، اصلاح را دریافت می کنند؛ اگر هم دریافت نکنند باید به سنجش مناطق تحصیلی خود مراجعه و پیگیرشوند تا اصلاح را انجام دهند و حتما تایید این اصلاح را دریافت کنند چرا که در غیر اینصورت یعنی سابقه را تایید نکرده‌اند و در ارسال سوابق دچار مشکل می‌شوند.

وی با بیان اینکه تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت دسترسی به سامانه مشاهده و تایید سوابق تحصیلی فعال است به طوریکه بیش از ۱۰۰هزار نفر از داوطلبان برای مشاهده و دریافت سوابق مراجعه کرده‌اند که حدود ۶۰۰ نفر اعلام مغایرت و بقیه سوابق خود را تایید کرده‌اند اظهار کرد: ثبت نام برای ترمیم نمره داوطلبان نیز فعال شده است. همه افراد متناسب با گروه آزمایشی خود می توانند ایجاد سابقه کنند و در این خصوص افراد محدودیتی در انتخاب دروس مدنظر برای ایجاد سابقه ندارند. نمره دروس هم به افراد نمایش داده می شود تا اگر احیانا بخواهند با عنوان «ترمیم»، نمره خود را ارتقا بدهند، باز هم محدودیت نداشته و از یک تا چند درس و یا همه دروس را می‌توانند برای ترمیم انتخاب و هزینه آن را پراخت و در امتحان مربوطه شرکت کنند.

رئیس مرکز ارزش‌یابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش با تاکید بر اینکه در انتخاب دروس برای ترمیم نمره، هیچ فردی هیچ محدودیتی از نظر تعداد دروس انتخابی ندارد بیان کرد: ممکن است فردی در انتخاب دروس خود دچار تردید شود که آیا می‌تواند خود را برای امتحان آماده کند یا خیر؟ که این افراد می توانند دروس مدنظر خود را انتخاب کرده اما اگر تا روز امتحان آمادگی نداشتند، می توانند در آن امتحان شرکت نکنند و شرکت نکردن به منزله این است که اصلا درسی را برای امتحان انتخاب نکرده و این انتخاب برای آن ها همچنان محفوظ می‌ماند.

زارعی در ادامه گفت: بعد از تایید، انتخاب محل آزمون است که در چه شهرستانی می‌خواهند آزمون بدهند و این را نیز داوطلبان متناسب با محل سکونت خود انتخاب می‌کنند. سپس کار حوزه‌بندی است که در حوزه بندی ممکن است مثلا در یک مرکز استان ناحیه‌ای را انتخاب کنند که امکان حوزه بندی مقدور نباشد لذا به ناحیه دیگری منتقل می شوند اما در تفکیک شهرستان‌ها، ترتیب شهرستانی را که داوطلبان انتخاب کرده‌اند، رعایت می شود. نام محل آزمون نیز بعد از پروسه حوزه‌بندی دقیق مشخص است.

زارعی توصیه‌هایی به داوطلبان داشت و گفت: متقاضیان هنگام مشاهده سوابق تحصیلی حتما مشخصات هویتی خود را نیز کنترل کنند تا اگر مغایرتی وجود داشت، همان جا اعلام کنند؛ سامانه این را از سامانه ثبت‌احوال بازخوانی می کند تا اگر تغییراتی انجام اما اعمال نشده، دوباره اعمال شود.

وی از داوطلبان خواست حتما تصویر سال جاری خود را بارگذاری کنند چرا که کارت ورود به جلسه متناسب با همان تصویر صادر می‌شود. همچنین باید دقت کنند تصویر بارگذاری شده با تصویر مدرک شناسایی آن ها مطابقت داشته باشد چرا که در صورت وجود مغایرت، در زمان ورود به محل آزمون دچار مشکل می‌شوند.

تایید و مشاهده سوابق تحصیلی خود را به ساعات پایانی موکول نکنید

زارعی همچنین از متقاضیان خواست تایید و مشاهده سوابق تحصیلی خود را به ساعات پایانی مهلت مقرر (پایان روز ۱۵ اردیبهشت) موکول نکنند و در این باره تاکید کرد: در ساعات پایانی  ترافیک مراجعات زیاد خواهد شد و ممکن است سامانه کند شود.

هزینه ایجاد سابقه و ترمیم نمره

وی هزینه ترمیم نمره هر درس را مبلغ ۵۰ هزار تومان اعلام و خاطر نشان کرد: طبق مصوبه هیئت وزیران افراد برای تایید سوابق خود که به سازمان سنجش ارسال خواهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار ریال باید پرداخت کنند. همچنین برای هر عنوان درسی که به عنوان ایجاد سابقه و یا ترمیم انتخاب می‌کنند نیز باید ۵۰۰ هزار ریال از طریق سامانه و به صورت برخط پرداخت کنند و به محض اینکه این مراحل انجام شد، دروس انتخابی آن ها هم به عنوان ایجاد سابقه و هم ترمیم نهایی می‌شود؛ بالطبع درسی را که سابقه‌ای در آن ندارند با عنوان ایجاد سابقه و  اما در درسی که سابقه دارند اما می خواهند نمره آن را ارتقا دهند، با عنوان ترمیم انتخاب می‌کنند.

نحوه ایجاد سابقه تحصیلی توسط دوازدهمی‌ها

زارعی با تاکید بر اینکه تمام این توضیحات ویژه فارغ‌التحصیلان(افراد دارای دیپلم) بود، در خصوص ایجاد سوابق تحصیلی برای دانش آموزان پایه دوازدهم گفت: دانش‌آموزانی که در گروه آزمایشی متناظر رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت خواهند کرد الان هیچ نیازی به مراجعه به سامانه برای تایید و مشاهده سوابق خود ندارند و همه مراحل مربوطه این افراد بعد از پایان امتحانات خرداد و اعلام نتایج اطلاع رسانی می‌شود که چه زمانی برای این امر مراجعه کنند؛ آن هنگام این افراد نیز باید همین مراحل ذکر شده در بالا را طی کنند.

رئیس مرکز ارزش‌یابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش درباره دانش‌آموزانی که در رشته‌های غیرمتناظر در آزمون سراسری شرکت کرده‌اند گفت: مثلا دانش آموزی با رشته ریاضی در گروه علوم تجربی شرکت کرده، این دانش آموز حتما باید سابقه تحصیلی در رشته علوم تجربی ایجاد کند البته در دروس مشترک اعم تخصصی و عمومی نیازی به این ندارند اما در درسی که سابقه ندارند مثل زیست شناسی، حتما باید سابقه ایجاد کنند و در خرداد آن درس را حتما باید امتحان دهند.

هنرستانی ها چطور سابقه ایجاد کنند؟

وی افزود: هنرجویان هنرستانی ها بدلیل آنکه آزمون داخلی دارند، سابقه تحصیلی ندارند بنابراین، این دسته اگر در گروه آزمایشی هنر شرکت کنند باید دروس عمومی شاخه خود را انتخاب کنند و نیازی نیست دروس عمومی شاخه نظری را انتخاب کنند؛ اما در پایه دوازدهم چون درس زبان خارجی ندارند، امتحان شاخه نظری از آنها گرفته می‌شود که کد درس مشخص است. دانش آموزان در پایه دهم و یازدهم نیز می‌توانند از اکنون برای ایجاد سابقه اقدام کنند تا در پایه دوازدهم با دانش آموزان شاخه نظری امتحان دهند اما باید دروس عمومی خود را امتحان دهند. اگر افراد بنای شرکت در گروه آزمایشی دیگری را دارند طبعاً باید متناسب با گروه انتخابی، سابقه تحصیلی را ایجاد کنند یعنی دروس مربوطه را انتخاب و در آزمونش‌ شرکت کنند. این موضوع اختیاری است و اجباری در کار نیست اگر حتی تصور کنند بعدا در گروه آزمایشی دیگری شرکت کنند نیز به آن ها اختیار داده می‌شود تا سابقه خود را تولید کنند.

وی خطاب به معترضان به سوابق که باید مدارک و ادله خود را بارگذاری کنند اما ممکن است تا مهلت تعیین شده نتوانند ادله خود را بدست بیاورند گفت: به محض اعتراض، سامانه شروع به بررسی می‌کند و بخش اعظمی از اعتراضات به این شکل رفع می‌شود ولی به افرادی که پیامک ارسال و نیاز به مراجعه حضوری دارند حتما فرصت کافی برای رفع مغایرت داده می‌شود و نگرانی نداشته باشند.

 

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • تظاهرات کم‌سابقه علیه طالبان در بدخشان افغانستان
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بیکاری ۸۰ درصدی خبرنگاران زن در افغانستان
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید